Søger du en stilling som tjener?

Kan du lide at arbejde med kunder/gæster og elsker du nye udfordringer? Så er det måske lige dig vi står og mangler. Vi leder altid efter nye skarpe tjenere, der kan indgå som en del af vores tjenerteam på Amager eller Nørrebro.

Vi vægter personligheder med massere af gåpåmod og lysten til at lære højere end erfaring. Det er selvfølgelig et plus hvis du har været tjener før, men bestemt ikke et krav.
Som tjener på Kasai Sushi er du altid garanteret en grundig oplæring, sjove stunder med sociale kollegaer og nye udfordringer hver dag. Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om stillinger herunder.

Sommerafløser 10-20 timer ugen

Vi søger sommerafløsere til start snarest muligt – med mulighed for forlængelse ?
Måske vil du bare tjene lidt ekstra henover sommeren? Eller Måske søger du noget deltid, der på længere sigt kan blive til faste timer?
 
Kan du se dig selv som tjener på en travl restaurant med med massere af søde og sociale kollegaer henover sommeren, så er det måske dig vi lige står og mangler! ?‍♀️
 
Vi kan tilbyde en arbejdsplads med gode kollegaer, massere af gæster og nye udfordringer hver dag.
Hvis du sørger for bringe det gode humør og en høj arbejdsmoral, så sørger vi for grundig oplæring og massere af hyggelige stunder.
 

Erfaring er ikke et krav, vi søger blot personligheder med store smil, og lysten til at lære mere.

 

Lidt om dig.
Du er fyldt 18 år. Du er smilende, udadvendt og føler dig godt tilpase med at arbejde med kunder/gæster. Du bidrager til den gode stemning, og kan have flere bolde i luften på én gang. Du kan lide at give dine gæster en god service, og at gøre noget ekstra for, at gæsterne hygger sig godt, og får en god oplevelse. Det er et plus, hvis du har erfaring indenfor branchen, men ikke et krav.

Lyder det som noget for dig? Vi søger løbende nye tjenere, så send din ansøgning her.

Bestil take away

Book et bord