Ledige stillinger

Søger du en stilling som tjener?Tjener Karoline

Kan du lide at arbejde med kunder/gæster og elsker du nye udfordringer? Så er det måske lige dig vi står og mangler. Vi leder altid efter nye skarpe tjenere, der kan indgå som en del af vores tjenerteam på Amager eller Nørrebro.
Vi vægter personligheder med massere af gåpåmod og lysten til at lære højere end erfaring. Det er selvfølgelig et plus hvis du har været tjener før, men bestemt ikke et krav.
Som tjener på Kasai Sushi er du altid garanteret en grundig oplæring, sjove stunder med sociale kollegaer og nye udfordringer hver dag.  Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om stillinger herunder.

Sommerafløser

Tjener til travl restaurant i sommerperioden – med mulighed for forlængelse
Kunne du tænke dig at arbejde i en af Amagers mest eftertragtede spissteder? Vi søger nye kollegaer til vores velbesøgte sushi restaurant, der i samarbejde med vores andre tjenere, skal være med til at betjene og servicere vores mange gæster. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, godt socialt miljø bestående af unge og en konkurrencedygtig løn.

 

Lidt om dig.
Du er smilende, udadvendt og befinder dig godt med at arbejde med kunder/gæster. Du bidrager til den gode stemning, og kan have flere bolde i luften på én gang. Du kan lide at give dine gæster en god service, og at gøre noget ekstra for, at gæsterne befinder sig godt, og får en god oplevelse. Det er et plus, hvis du har erhvervserfaring indenfor branchen, men ikke et krav.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning her, så hører du tilbage fra os snarest mulig.

Ledige stillinger

    Kryds venligst en eller flere af vores restauranter af, inden du sender din ansøgning afsted.
  • Slip fil her eller