Ledige stillinger

Søger du en stilling som tjener?

Kan du lide at arbejde med kunder/gæster og elsker du nye udfordringer? Så er det måske lige dig vi står og mangler. Vi leder altid efter nye skarpe tjenere, der kan indgå som en del af vores tjenerteam på Amager eller Nørrebro.
Vi vægter personligheder med massere af gåpåmod og lysten til at lære højere end erfaring. Det er selvfølgelig et plus hvis du har været tjener før, men bestemt ikke et krav.
Som tjener på Kasai Sushi er du altid garanteret en grundig oplæring, sjove stunder med sociale kollegaer og nye udfordringer hver dag.  Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om stillinger herunder.

Tjener deltid/10 timer ugen

Tjener til travl restaurant ca. 10 timer om ugen
Kunne du tænke dig at arbejde i en af Amager eller Nørrebros mest eftertragtede spissteder? Vi søger nye kollegaer til vores velbesøgte sushi restaurant, der i samarbejde med vores andre tjenere, skal være med til at betjene og servicere vores mange gæster. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, godt socialt miljø bestående af unge og en konkurrencedygtig løn.

 

Lidt om dig.
Du er fyldt 18 år. Du er smilende, udadvendt og føler dig godt tilpase med at arbejde med kunder/gæster. Du bidrager til den gode stemning, og kan have flere bolde i luften på én gang. Du kan lide at give dine gæster en god service, og at gøre noget ekstra for, at gæsterne hygger sig godt, og får en god oplevelse. Det er et plus, hvis du har erfaring indenfor branchen, men ikke et krav.

Lyder det som noget for dig? Vi søger løbende nye tjenere, så send din ansøgning her.

Ledige stillinger

    Kryds venligst en eller flere af vores restauranter af, inden du sender din ansøgning afsted.
  • Slip fil her eller