Catering

Skal det være nemt, lækkert og overdådigt? Så læn dig tilbage og lad os levere menuen til din aften, tilpasset lige netop dit arrangement, så du og dine gæster kan fokusere 100% på hyggen og samværet.

Vi tilpasser  efter dine ønsker

Man kan hurtigt fare vild i de mange typer af sushi, men det betyderikke at du skal gå glip af alle dine favoritter til festen.

For at gøre det hele lidt nemmere tilbyder vi 3 grupper af catering, der hver især indeholder forskellige typer afsushi forretter m.m. som du kan være med til at sammensætte din bestilling ud fra i samarbejde med en af vores dygtige kollegaer.

Ud fra dem har vi lavet 3 gode bud på hvordan en menu til 10 personer kunne se ud, som du kan lade dig inspirere af når du skal sammensætte catering menu.

Lad os gøre det ekstra

Når vi leverer har du altid mulighed for at tilvælge anretning på vores store flotte pynteskibe.

Pak de kedelige sølvfade væk og lad dine gæster nyde et ekstraordinært måltid med en anderledes servering, og lad os være med til at gøre din fest unik.

Vi leverer i hele København og Storkøbenhavn, så har du set dig lun på noget af alt det gode fra menuen, men holder festen lidt længere væk end du plejer, har du stadig rig mulighed for at fejre din dag med en lækker omgang catering fra Kasai Sushi

Lad os hjælpe dig godt på vej
Søg inspirationen fra de 3 eksempler vi har lavet på de 3 cateringgrupper og lad os hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige menu ved at udfylde formularen i bunden.
Skrive gerne så meget info som muligt, så hører du tilbage fra os inden for 48 timer.

Catering

  • MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ

Bestil take away

Book et bord